De leukste cocktailbar op locatie bij ShakeIt

Een cocktailbar op locatie huren, ik wist niet dat dit kon! Totdat mijn vader aankondigde dat hij ging trouwen met zijn vriendin, had ik me nooit verdiept in het organiseren van evenementen. Wel vroeg hij om mijn hulp om het feest na de bruiloft te organiseren. Help, wat moet ik daar nou mee! Een van de belangrijkste dingen op zo’n feest is natuurlijk de drank. Maar mijn vader wilde het feest houden in een zaal waar geen bar was. Daar begon mijn zoektocht naar het huren van een bar, en gelukkig kan dat! Op de website van Shake It ben ik de perfecte cocktailbar op locatie tegengekomen voor de bruiloft van mijn vader. Omdat ik vind dat meer mensen moeten weten dat je barren kan huren, heb ik een blog geschreven over deze ervaring. Ik zal vertellen wat bij zo’n gehuurde bar krijgt, wat voor barren je kunt huren en wat ik uiteindelijk voor mijn vader’s bruiloft geregeld heb! Veel leesplezier!

Wat voor soorten cocktailbar op locatie kun je huren?

Je krijgt altijd een goed gevulde cocktailbar op locatie bij Shake It, wat heel erg fijn is, maar wat voor barren verhuren ze allemaal? Ze hebben er echt ontzettend veel: de loungebar series (in verschillende groottes verkrijgbaar), de minibar, de bamboebar, een houten bar en een single loungebar. Elke bar is in thema te krijgen: neutraal, chique, robuust, industrieel, vintage of landelijk. Zo kun je een bar samenstellen die perfect bij de situatie past. Bij de barren krijg je krijtborden, zodat je een persoonlijke draai aan de omgeving van de bar kan geven. Daarnaast kun je, als je op tijd besteld, je bar zelfs laten personaliseren!

De perfecte cocktailbar voor de bruiloft van mijn vader

Met zoveel keuze werd het haast lastig om de geschikte bar uit te kiezen. Gelukkig zijn alle barren mooi, dus een foute keuze maken was ook weer lastig. We zijn uiteindelijk gegaan voor een bar uit de loungebar series. We hebben het klein gehouden met een bar van 270 centimeter, omdat het feest maar voor een klein gezelschap was. De bar was een van de hoogtepunten van de zaal, en hij paste perfect in de rest van het thema omdat de led lichten van kleur kunnen veranderen. Zo konden mijn vader en zijn, inmiddels, vrouw zelf bepalen wat ze het mooist vonden! Het was echt een groot succes, en dat was mede te danken aan de beste cocktailbar op locatie van Shake It.