Volop bestanden aan het verzamelen?

Er is zo veel te vinden op het internet. Je kan van alles opzoeken en downloaden, en je kunt eindeloos bestanden vinden. Maar op een gegeven moment is jouw wil groter dan de opslag van jouw computer, laptop, of mobiele telefoon. Misschien moet je dan eventjes kijken of een opslagkaart van Transcend niet een optie is voor jou. Je wilt immers gewoon door blijven downloaden en je gaat echt niet jouw favoriete series verwijderen. Misschien zijn er wel een aantal dingen waar je heus zonder kan, maar dat weet je ondertussen ook al niet meer, omdat alles zo chaotisch is. Hoe hou je dat toch bij.

Een kaartje voor alles

Het is handig om overzicht te houden als je toch wel allemaal dingen wilt blijven downloaden en kopen van het internet. Als je alles op een kaartje gooit, dan kun je misschien wel eens wat kwijtraken, omdat je niet meer precies weet waar het nou allemaal staat. Als je gewoon voor alles een apart opslagkaartje houdt, dan zul je het overzicht ook niet snel verliezen. De een is voor films, de ander voor series, weer eentje voor muziek en een voor foto’s. Misschien heb je ze niet eens allemaal nodig, omdat jij bijvoorbeeld alleen een filmfanaat bent en muziek gewoon op cd’tjes houdt, dan heb je het dus niet nodig. Maar anders is overzicht best handig.
Transcend

Verwijder wat je niet zult missen

Het kan snel een chaos worden als je het niet bijhoudt. Maar weinig mensen vinden het leuk om op te ruimen en dit geldt niet alleen voor het opruimen van de woonkamer en de keuken. Maar ook voor het opruimen van bestanden. Je moet ze allemaal weer doorgaan om te kijken wat er wel en niet weg kan, een vervelend klusje waar niemand zin in heeft. Maar ja, als je het gewoon goed bijhoudt, dan is er toch geen probleem? Dan hoef je alleen maar die ene stomme film te verwijderen nadat je hem gezien hebt, en de rest is al bijgehouden.

Of sla toch lekker alles op

Je kan niemand dwingen om op te ruimen en je zult een verzamelaar ook niet snel overtuigen om iets weg te gooien, dus waarom zou hetzelfde niet gelden voor een verzamelaar van foto’s, muziek, films, of series? Als je dan toch zeker weet dat je alles graag wilt bewaren en er geen afstand van wilt en dus ook niet gaat doen. Dan is het echt de beste oplossing om een opslagkaart met veel ruimte te kopen, dan kun je zo weer door met verzamelen.