Hoe het allemaal begon met kleding merk Dsquared2

Dsquared2 is inmiddels een merk die niet meer weg te denken is uit de modewereld. Het merk staat voor klasse en allure en wordt door iedereen, jong en oud, op de hele wereld gedragen. Het merk is zelfs zo bekend dat in het verleden grote sterren als Madonna, Britney Spears en Christina Aquilera het merk omarmden en in hun shows droegen. Het succes van Dsquared2 is niet zomaar aankomen waaien en de bedenkers hebben er hard voor moeten werken.
 

 

Het ontstaan van Dsquared2

Twee broers uit Toronto Dean en Dan richtte Dsquared2 op in 1994. Op jonge leeftijd verhuisden de broers naar New York om mode te studeren. Na een korte periode te hebben gestudeerd gingen ze terug naar hun thuisstad Toronto. Kort daarna verkregen ze financiële steun om hun eerste dames kledinglijn op te zetten. De collectie kreeg de naam DEanDAn mee. Uiteindelijk vloeide daar in 1995 het merk Dsquared2 uit en is sindsdien over de gehele wereld een bekend modemerk. Tegenwoordig is de collectie van dit merk enorm uitgebreid. Van Dsquared broeken tot Dsquared schoenen, dit merk heeft het allemaal.

 

De shirts van Dsquared2

Als je variatie zoekt in de shirts die je draagt dan zit je bij Dsquared2 meer dan goed. De Dsquared shirt collectie is enorm met tientallen verschillende soorten in het assortiment. En als je een beetje van leuke printjes en kleurtjes houdt dan zijn de shirts van Dsquared2 een uitstekende keuze om te dragen. Of je nu voor een vintage look gaat of een rock & roll look, dit merk heeft het allemaal. Ook een eenvoudig shirt met alleen het logo gedrukt is heel makkelijk te verkrijgen bij Dsquared2. Alles om jouw eigen feestje tot een succes te maken. 

 

De round necks shirts

De meest simpelste shirts van Dsquared2 vind je in de loungewear collectie. Dit zijn shirts die vooral heel simpel zijn opgezet. Dat betekent dat er weinig opsmuk is met een slim-fit pasvorm. Je kunt deze shirts verkrijgen als twin-pack voor een extra lage prijs. Zo kun je heel goedkoop Dsquared2 shirts dragen die ondanks dat ze simplistisch zijn erg lekker zitten. Ook voor een eenvoudige dag moet je dit soort kledingstukken gewoon in de kast hebben hangen. Een zeer betaalbare prijs voor kwalitatief goede shirts. Je kunt deze round neck shirts overigens met extra korting scoren tijdens sales weken, zoals op Black Friday en in de zomer.