Leuk en magisch

Je zal ooit wel eens een keer iets gehoord hebben over truffels, je kan deze paddenstoelen namelijk in Nederland gewoon in de winkel kopen. De truffels kan je vinden in de speciale smartshops, er zijn veel steden waar deze winkels te vinden zijn. Dit is toch wel erg bijzonder aan Nederland, deze drugs worden kan je gewoon legaal kopen zonder dat je hier problemen mee kant krijgen. zou je ook wel eens wat magic truffels willen proberen om zo nieuwe ervaringen op te doen. Voor jou is dit dan ook het beste artikel want we laten alles zien over deze paddenstoelen.

De paddenstoelen– een drug die je rare dingen laat zien

Deze paddenstoelen zullen ervoor zorgen dat je rare dingen gaat zien, dit is het effect van een hallucinatie. Dit zal dan ook betekenen dat je patronen kunt gaan zien, al moet je hier wel goed voor in je vel zitten. Wanneer je niet goed en blij in je vel zit is het niet aan te raden om deze truffels te proberen. Dit heeft te maken met het gegeven dat de truffels je gevoel versterken, wanneer je onzeker of verdrietig bent dan kan dit gevoel nog wel tien keer erger worden.

Tips voor het nemen van truffels

Je kunt de truffels op diverse soorten manieren tot je nemen om het effect te krijgen. Echter zien we wel dat de meeste personen toch gaan voor het eten van de paddenstoelen, dit is natuurlijk toch wel erg makkelijk. Niet iedereen vindt dit even lekker. Het is zelfs mogelijk om ze door het eten te doen, al moet je dan wel een hele maaltijd in elkaar toveren. Eten zonder er iets mee te doen is de beste keuze, zo heb je ze ook snel op. Even vies, maar wel gelijk een nieuwe ervaring.

De allereerste keer gebruiken

Als je nog nooit magic truffels hebt gebruikt dan raden wij het aan om het alleen maar te doen op een bekende omgeving met mensen die je goed kent en die je kunt vertrouwen. Op die manier is het een stuk prettiger, dit zorgt er dan ook voor dat het in goede banen zal leiden. Mocht het iets te heftig voor je zijn, dan is het handig om ergens rustig te gaan liggen. Het is nog nooit voorgekomen dat er een dode is gevallen aan het gebruik van de truffels, door dit in het achterhoofd te houden kan je zonder zorgen genieten van deze nieuwe ervaring.