TV plafondbeugel voor in je winkel: waarom?

Ik wil het niet zozeer hebben over leuke winkels nu. Ik wil het hebben over winkelinrichting! Met winkelinrichting zorg je er onder andere voor dat je de leukste winkel hebt. Wie een winkel runt hoort daar eigenlijk displays te hebben hangen. Op die televisieschermen kun je dan allerlei sfeerbeelden laten zien of je bestverkopende producten. Zo’n TV kun je neerzetten op een tafeltje, maar dat ziet er dan heel slordig uit. Het beste is een TV plafondbeugel gebruiken. Wat zijn nou precies de voordelen van zo’n TV plafondbeugel? In deze blog lees je er alles over.

Een TV plafondbeugel zorgt voor veiligheid

Wat zo handig is aan een TV plafondbeugel, is dat de televisie veilig hoog hangt. Dat is natuurlijk belangrijk bij winkelinrichting. De mensen moeten niet zomaar aan de televisie kunnen zitten als ze door de winkel lopen. Overigens gebeurt dat nooit, mensen weten dondersgoed dat ze niet zomaar een televisie moeten gaan aanraken, maar het is toch fijn om te weten dat het überhaupt niet kan. Een TV plafondbeugel zorgt dus voor veiligheid.

Geen zonreflectie

Als je een winkel hebt met veel natuurlijk licht, heb je wel eens last van bepaalde lichtbronnen. Een TV plafondbeugel kun je meestal ook nog draaien. Daarna kun je hem vastzetten op die gedraaide positie. Dat zorgt er dus voor dat er nooit een directe lichtbron op het scherm schijnt. Je beste producten of die sfeerbeelden zullen altijd zichtbaar zijn, wat zorgt voor een goede klantervaring.

Niet duur

Je zou denken dat een zo’n beugel hoog in de kosten op kan lopen, maar dat is niet waar. Vanaf 50 euro kun je al een TV plafondbeugel kopen, en als je een zakelijke klant bent kun je korting krijgen. Neem je er bijvoorbeeld heel veel af, dan wordt de rekening gauw lager.

Ruimtebesparing

Met een TV plafondbeugel bespaar je ruimte. Je kunt namelijk tot vrij hoog aan de muur je winkelproduten hebben, en dan alsnog daarboven de televisie of display. Omdat hij aan het plafond bevestigd is kun je niet hoog genoeg zijn. De beste klantervaringen zijn winkels waar elke vierkante meter benut is, zonder dat het heel vol lijkt. Dus zorg voor volledige installaties met een TV plafondbeugel bovenaan voor je display. Het staat mooi strak, en het is op meerdere manieren inzetbaar. Niet alleen in je winkel, maar in de sportschool, stationshallen, enzovoort. Een TV plafondbeugel kan eindeloos van pas komen. Zorg dat jij de allerleukste winkel hebt, maar probeer het ook ergens anders.