De dames coltruien combineren: how to?

De coltrui voor dames is een elegante en klassieke keuze. De coltrui valt gemakkelijk op zichzelf te dragen maar laat zich ook goed combineren met andere kledingstukken. Heb je een klassieke pullover coltrui, een sportieve jersey stijl coltrui of een coole oversized coltrui? Elke coltrui, in welke vorm dan ook, kan gecombineerd worden met de leukste outfits. Daarom hier een aantal tips and tricks hoe je dat dan precies doet. Voor elke stijl zijn er mooie dames coltruien te vinden.

Dames coltruien in een stoere look

Denk aan een zwarte, simpele coltrui. Trek hierbij een wijde jeans aan die baggy valt. Rol desnoods de pijpjes aan de onderkant van de jeans op om een nog stoerdere look te creeeren! Trek hieronder een paar stoere zwarte loafers of sneakers aan en maak de look vervolgens af door er een los maar elegant zwart colbertje boven aan te trekken. Voor dames met lang haar: steek het op in een knot om het geheel perfect te maken. Een kleine clutch voor je spulletjes kan bij deze outfit prima.

De klassieke look

De dames coltruien kunnen ook voorzien worden in een rustigere, klassiekere look. Kies wederom voor een zwarte coltrui die je vervolgens in een beige of bruine broek stopt. Een vest die een geel/bruin achtige kleur heeft kan vervolgens over de coltrui worden aangetrokken. De look is af als je deze outfit combineert met hoge laarzen tot aan de knie.

All black everything

Deze look is stoer terwijl het toch formeel oogt. Trek een zwarte skinny jeans aan (dit kan ook een legging zijn) waaronder je stoere zwarte laarsjes aantrekt. De details van de outfit zouden in dit geval het beste in de schoenen en sieraden kunnen zitten. Een zwarte coltrui die oversized valt is perfect voor boven deze combi. Laat de haren loshangen en zoek een passend en opvallend sieraad uit om deze look helemaal af te maken.

Seventies vibe

Verbeeld je een rood-paars achtige broek van een ruw materiaal. Hieronder een paar open en lage schoentjes. Een zwarte riem met een grote gesp en een rode damescoltrui met strepen in het geel, zwart en oranje. Een zwarte colbert in hetzelfde materiaal als de broek en een hangend tasje tot aan de heup in een van de kleuren van de rest van de outfit: deze outfit schreeuwt seventies!

De dames coltruien zijn zoals je ziet oneindig te combineren in welke stijl je maar wilt, en daarom een essentieel kledingstuk voor elke vrouwelijke garderobe!