Elektrische fiets van Stella fietsen

De dagen van alles in de winkel kopen zijn voorbij , want online is echt alles te vinden. Sinds kort heb ik mij voorgenomen om iets meer te gaan bewegen en wel door te fietsen. Mijn werk is zo een 20 kilometer verderop.  Dat is met een normale fiets misschien iets te veel van het goede. Het alternatief was een elektrische fiets! en Ik ben nu niet wat je noemt een opgever dus ben ik een elektrische gaan bestellen. Als ik  had geweten wat een voordelen een elektrische fiets heeft, had ik deze veel eerder aangeschaft. Het verhaal dat elektrische fietsen voor ouderen zijn is absoluut niet waar!

Een elektrische fietsen heeft enorm veel voordelen

Het grootste voordeel dat ik er van ervaar is dat je met een elektrische fiets veel grotere afstanden kunt fietsen. Het vereist heel wat minder energie en tijd als ik ergens met de elektrische fiets naartoe ga. Veel beweging heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mij veel lekkerder in mijn vel ben gaan voelen. Er is niet echt meer iets dat ik liever niet ga doen. Je zou denken dat je moe wordt na een dag vol beweging, maar door een of andere reden is het tegenovergestelde waar. Je hebt juist veel meer zin om dingen te gaan ondernemen. Dit kan echt van alles zijn, maar op de bank hangen is niet het eerste dat in je opkomt. Ik zelf vind het niet per se een must om heel intensief te bewegen en dus is een elektrische fiets de ideale oplossing. Je bent lekker lang in beweging, maar niet op zo een manier dat je er moe van wordt.

Elektrische fietsen bij Stella fietsen

 

Online vind ik altijd de leukste winkels en nu met mijn elektrische fiets was dat ook zo. Het zou egoïstisch van me zijn als ik niet met jullie zou delen waar ik de elektrische fiets nu eigenlijk besteld heb. Op de website van Stella fietsen kun je elektrische fietsen kopen dit is ook de webshop waar ik de mijne vandaan heb. Ik moet zeggen dat ik net niet buiten tijdens het fietsen schreeuw dat ik de fiets en de website geweldig vind.

De ideale beweging met een elektrische fiets

Geloof mij als ik zeg dat fietsen op een elektrische fiets de ideale beweging is voor mensen die graag meer willen bewegen. Je merkt bijna niets van het  fietsen. (Als een lui iemand als ik het zeg dan is het zo) dus kan je langer doorgaan. Het is niet voor niets de trend van tegenwoordig niet waar?

elektrische fiets