De mooiste Adidas heren schoenen kopen

Ben je nog op zoek naar nieuwe schoenen voor de zomer? Je kunt de mooiste Adidas heren schoenen vinden op freshcotton.com Ik ben onwijs fan van Adidas heren schoenen, omdat ze zo ontzettend lekker zitten, mooi er uit zien en lang mee gaan. Ik deel graag mijn passie met je

Niet alleen voor het sporten

Ik ben zelf fanatiek voetballer. En dat is ook hoe ik vroeger als eerste in aanraking ben gekomen met Adidas heren schoenen. Lekker met mijn vrienden een balletje trappen op het veld, maar ook zeker in de zaal. Dan kwamen deze schoenen goed van pas. Maar naast het sporten, zijn er gewoon ontzettend veel modellen waarmee je kan schitteren op de straat, op school of op je werk. In je vrije tijd kan je je Adidas heren schoenen dragen met stijl!

De klassieke Adidas heren schoenen

Adidas heren schoenen zijn heel erg met hun tijd meegegaan. De collectie is nu zo groot, dat er voor ieder wat wils is. Zo kan  je bijvoorbeeld voor de klassieke Adidas heren schoenen gaan. Met een soort van tennisbal op de neus. De schoen die veel hiphoppers/rappers droegen in de jaren 90. Dat is toch waar Adidas beroemd mee is geworden. Het waren de lagere modellen, terwijl tegenwoordig de hogere modellen erg populair zijn. Dat zijn dan de meer futuristische uitziende modellen! Werk je in de horeca? Dan zijn er zelfs Adidas heren schoenen die daar geschikt voor zijn. De all black uitvoering waaraan je amper kan zien dat het een sneaker is, maar die wel het comfort van een sneaker heeft! Een ideale werkschoen dus als je veel moet staan en lopen.

De beroemde drie strepen

Nu is Adidas natuurlijk bekend om de drie strepen aan de zijkant. Die vindt je dus ook op bijna alle modellen van de Adidas heren schoenen.Toch zijn de nieuwere modellen wat subtieler met de strepen. Ze zijn er wel, maar alleen doordat er stiksels aan de zijkant zijn, waardoor het in dezelfde kleur is van de schoen zelf. Hierdoor zijn veel modellen geschikt voor meer nettere kleding. De drie strepen zijn toch wel het kenmerk van Adidas, waardoor ze vroeger de “Three stripe company” genoemd werden.

Welk model je ook kiest, je bent gegarandeerd in stijl met Adidas heren schoenen aan je voeten. Het zijn tijdloze klassiekers die elke outfit tot zijn recht laat komen.