Telefoonhoesje ontwerpen: winkeltip!

In het kader van de leukste winkeltjes voor deze site, struin ik heel het internet af. Want webshops zijn natuurlijk ook leuke winkeltjes, en in deze onzekere tijden zijn het vooral ook handige winkels. Terwijl ik eigenlijk ergens anders naar opzoek was, kwam ik een winkeltje tegen voor telefoonhoesjes ontwerpen. En ik bleef er even hangen. Vraag me niet waarom. Ik heb al jaren een zwart, saai telefoonhoesje en ik heb me daar nooit aan gestoord, maar opeens kreeg ik mee wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Je hebt de leukste ontwerpen voor telefoonhoesjes. Dat wist ik natuurlijk al wel ergens diep van binnen omdat mijn vriendinnen ook de leukste hoesjes hebben, maar ik heb er zelf niet zo bij stil gestaan. Voor ik er erg in had was ik al bezig met een telefoonhoesje ontwerpen. Het is dan ook erg verleidelijk. Maar hoe werkt het dan precies?

Telefoonhoesje ontwerpen: zo doe je dat

Maar hoe werkt dat nou, een telefoonhoesje ontwerpen? Nou, dat is heel makkelijk. Als eerste kies je natuurlijk het model uit van je telefoon. Zoals je weet heb je die in allerlei soorten en maten. Zorg dus voor een passend hoesje. Vervolgens ga je een foto of design uitkiezen. Dat is natuurlijk het leukste onderdeel van het hele proces. Eerlijk gezegd ben ik er uren mee bezig geweest want ik kon maar niet kiezen. Het leuke is namelijk dat je je eigen foto’s en patronen kunt gebruiken. Die upload je vanaf de telefoon naar de website. In mijn gedachten ontsprongen zich gelijk allemaal mogelijkheden. Ik wilde meteen ook een telefoonhoesje ontwerpen voor mijn broer, moeder en andere familieleden. En ik wilde eropuit om mooie foto’s te nemen voor op het hoesje. Maar goed, dat doe ik een volgende keer want het is niet duur dus je kan steeds een ander hoesje laten maken. Ik uploadde een geschikte foto en dan kun je gelijk een voorbeeld bekijken. Dan is het een kwestie van betalen en al de volgende dag heb je hem in huis.

Veel reacties

Niemand heeft ooit gereageerd op mijn zwarte telefoonhoesje, maar sinds ik mijn eigen ontwerp heb, krijg ik veel reacties zodra ik mijn telefoon pak. Heel erg leuk en het is altijd voer voor een leuk gesprek. Ik merk dat het hoesje ook echt wat voor me betekent en vrienden en familie zijn ook al overgegaan op een persoonlijk hoesje. Je kunt je telefoonhoesje laten ontwerpen bij Case24.com. Een super winkeltje dus en een echte aanrader.