Vloeren leggen doe je zo!

Laat me u een vraag stellen. Heeft u ooit tegeltjes moeten leggen? Mijn naam is Gerard Greve en ik heb een van de weinige mensen in Nederland wiens familie al meer dan een eeuw werk heeft weten te vinden als stucadoor. Dit betekend dat ik allerlei mensen help met het leggen van tegeltjes, stucwerk en andere klusjes binnenshuis. Over de jaren heen heb ik heel veel ervaring opgedaan over hoe bepaalde typen vloeren werken en hoe je ze het beste kan installeren in een woning. Mocht u ooit vragen hebben over hoe je een vloer moet leggen, of dat ik een keer op bezoek wil komen om te kijken of de vloer goed werkt, stuur me gerust een mailtje. Ik ben elke dag beschikbaar, zelfs in het weekend! Als er een ding is waar een familiebedrijf van meer dan honderd jaar oud goed in is, dan is het wel klantenservice. Toch wil ik daar niet over opscheppen. Het is juist nu dat het internet groot is geworden dat ik gebruik wil maken van dit platform om wat extra tips te geven aan mensen die nog nooit iets van klussen gedaan hebben in hun woning. Dit wil ik graag doen aan de hand van een verhaaltje met enkele voorbeelden. 

Oeps!

Recentelijk help ik steeds meer mensen in villas met het gieten van hun vloer in de garage. Veel mensen lieten deze zonder enige coating liggen, maar sindsdien hebben veel mensen hun mening veranderd. Het werd altijd gedacht dat een garagevloer vies mocht zijn. En dat is natuurlijk helemaal prima. Ik wil alleen graag zeggen dat het ook anders kan! Ik heb het over het installeren van een epoxy coating over uw betonvloer heen! Dit gaat vrij snel, mits de vloer nog schoon en ongebruikt is. Het process is vrij simpel, maar toch gaat er soms wat mis. Zo belde een familie mij laatst die problemen hadden ondervonden bij een bedrijf wat hun epoxy coating had aangebracht. Op locatie aangekomen keek ik naar de vloer. Deze zag er prima uit, maar ik zag wat striemen bij de wanden. Omdat epoxy zich gemakkelijk aan elkaar bindt, zelfs na opdrogen kan je deze groeven opvullen met epoxy lijm, die ook doorzichtig is. De epoxy kopen kon de familie simpelweg bij mij doen. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want ze gebruiken immers maar een beetje. Daarnaast is epoxy een handig product en erg veelzijidig.