Geef je badkamer een nieuwe look!

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Heb jij je al een beetje gehouden aan je goede voornemens of is er ook dit jaar weer helemaal niks van terecht gekomen? Niet erg, wij helpen je graag met nieuwe goede voornemens maken en deze ook echt nakomen! Wat dacht je bijvoorbeeld van je badkamer voorzien van een hele nieuwe look? Deze ruimte wordt vaak overgeslagen in huis maar wij vinden dat 2019 in het teken van de badkamer mag staan. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke trends op het gebied van stijlen en inrichten. In deze blog vertellen we je hoe je, je badkamer kan voorzien van een hele nieuwe uitstraling.

Wit versus Zwart

Waar het vandaan komt weten we niet precies maar wit of beige zijn de meest gebruikte kleuren in de badkamer. Misschien ziet het er fris uit of oogt het steriel. Dit jaar is zwart het nieuwe wit als het op de badkamer aankomt. Heb je wel eens gedacht aan een zwarte badkamer? Je badkamer oogt misschien iets minder ruim maar het geeft de ruimte wel een ontzettend stoere look. Zwarte tegels op de grond en muur, afgewerkt met een ander kleur sanitair… We zijn verliefd! Vind je helemaal zwart toch iets te heftig? Ook zwarte items zoals kranen, deurklinken of kastjes zijn helemaal hip, zelfs van een zwarte wc kijkt niemand meer op

Alle kleuren van de regenboog

Ooit gedacht aan een groene, gele of blauwe kachel? Wij ook niet! Maar ook dit is toch echt de trend voor het nieuwe jaar en stiekem is het ontzettend stoer. Door alleen al een kachel of handdoek radiator aan te schaffen in een andere kleur krijgt jouw hele badkamer als een hele andere uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handdoek radiator in de kleur marine blauw of mosterd geel? De radiatoren zijn tegenwoordig in alle kleuren te verkrijgen en maken van jouw badkamer een ruimte waar je ook echt een “leefgevoel” krijgt.

Accessoires

Accessoires in je woonkamer, kom maar door! Accessoires in je badkamer, kan dat? Natuurlijk kan dat. Zet bloemen neer in de vensterbank, leg een leuk kussentje neer, hang een schilderij op, doe is gek. Maak van je badkamer een ruimte waar je meteen happy van wordt als je er binnen loopt, je brengt er inmiddels elke dag ook enige tijd in door. Tip voor Valentijn! Ook kaarsen doen het erg goed kunnen het hele jaar blijven staan. Gewoon voor de sier of om ze echt een keertje te gebruiken!

Heb je nog meer ideeën over de badkamer van 2019? We horen het graag!