Een hippe boxer om je kont!

Even terugblikken naar ongeveer 10 jaar geleden. Het was een complete hype, iedereen moest ze hebben. Die onderbroeken met heel veel gekke printjes, de Bjorn Borg boxers. Ze waren vooral hip door de brede elastieken band. Bijna iedere jongeren liep er mee. Je hoorde er gewoon een soort niet bij zonder een hippe boxer om je billen. Niet alleen mannen waren er dol op, vrouwen deden net zo hard mee! Er waren zelfs mensen die letterlijk onderbroeken aan het sparen waren! Wel een gekke verzameling maar ieder zijn ding.

 

 

Bjorn borg kledinglijn

Even het geheugen opfrissen. Bjorn Borg is een tennisser. In de periode dat hij het goed deed op het veld bracht hij een complete kledinglijn uit. Voornamelijk ondergoed voor mannen en vrouwen, sportkleding en warme vesten. Het was niet alleen een bekende merknaam geworden, de kwaliteit verbaasde ook iedereen. De Bjorn Borg boxers waren bijna niet stuk te krijgen. Voor vrouwen werden er iets later dan de boxers strings gepubliceerd. De strings hadden ook een brede elastieken band. De stof zat comfortabel en de brede rand zorgde voor het modieuze tintje.

 

 

Terug naar het nu

We hebben dan wel teruggeblikt in het verleden, echter zijn Bjorn borg boxers echt nog geen verleden tijd. De boxers worden nog steeds vol op verkocht in sportzaken en via internet webshops. Er wordt uiteraard niet meer zoveel verkocht als 10 jaar terug. Dit door veel concurrentie op de onderbroeken markt. De Bjorn Borg strings zijn overigens schaars geworden. De productie is gestopt voor strings dus hetgeen wat nog verkocht wordt zijn rest partijen. In de jaren heeft de fabriek gewerkt aan een nog betere kwaliteit voor de boxers. De boxers zitten nu nog lekkerder en gaan nog langer mee. De prijzen van de boxers zijn ook iets milder dan 10 jaar terug. Als je de Bjorn Borg boxers vergelijkt met de concurrentie springt Bjorn Borg er beter uit in de categorieën prijs-kwaliteit vergelijking, duurzaamheid en kunnen deze boxers beter tegen de wasmachine dan de concurrenten. Elastiek gaat namelijk “werken” in de wasmachine, het kan gaan krimpen of gaan kreukelen wat niet echt lekker zit. Bjorn Borg boxers doen dit niet, daar zijn ze speciaal op gefabriceerd. Het liefst worden de boxers op 30 tot 40 graden gewassen. Ze kunnen gewoon in de droger op een lagere temperatuur (zoals al je bovenkleding).
Ik ben benieuwd of de rage weer helemaal terugkomt met de boxers. Goed sparen als jongeren voor een paar onderbroeken! Ja, dat waren nog eens leuke tijden.