Mooi kinderspeelgoed voor een zacht prijsje

Kinderen, ze geven je een hoop liefde maar ook zeker een hoop kopzorgen. Laten we eerlijk blijven, hoe vervelend vind jij het om een goed verjaardagscadeau voor jouw kind te verzinnen? Altijd maar op hetzelfde neerkomen. Speelgoed, in verschillende varianten. Kinderen kijken er een week naar om en voor de rest van de tijd verstoft het in de kast. Leuk, daar gaat weer honderd euro. Dat wil je toch niet meer?

 

 

Goedkoper speelgoed, veel uitgebreider

Weinig ouders weten dit nog niet. De speelgoedwinkels hebben vaak een kleine selectie van speelgoed in hun schappen staan. Vooral de grote merken kun je vinden in dit soort winkels. Puur en alleen marketing. Productiekosten zijn nog geen tientje en zij verkopen de pakketten vrolijk door voor tachtig euro. Kijk toch eens naar een goedkopere optie! Het merk Schleich bijvoorbeeld. Zij verkopen speelgoed voor zowel jongens als meisjes maar dan een stuk goedkoper dan de grote bekende merken. Voor de meisjes hebben zij een heel groot assortiment paarden speelgoed. Dan kun je het speelgoed uitbreiden tot éen grote manege.

 

 

Het echte leven in het klein

Het merk Schleich produceert speelgoed door het echte leven in het klein na te maken. Zo heb je een woonkamer die je zelf kunt inrichten en het gezin zelf kan samenstellen, een boerderij waar het kind zijn eigen boerderij kan beheren. Het naspelen van het echte leven is goed voor de sociale ontwikkeling. Iedere ouder kent deze gedachte wel van een ander heel groot bekend merk, echter is dit minimaal de helft goedkoper. Van Schleich bestaan er ook uitbreidingspakketten. Zo kun je poppetjes of diertjes aanschaffen. Echter betaal je dan maar een tientje in plaats van drie tientjes. De kwaliteit is precies hetzelfde, het is namelijk niet kapot te krijgen. Daarnaast behoudt het speelgoed van Schleich meer haar waarden dan de grootste concurrent. Dit omdat het merk nog iets minder bekend is.  Wanneer je kinderen er dus op uit zijn gekeken of simpelweg te oud zijn geworden voor dit soort speelgoed, kun je het gemakkelijk weer door verkopen.

 

Meer ontdekken van Schleich

Via internet kun je heel veel ontdekken van dit speelgoed merk. Het merk is voornamelijk bekend in Duitsland, daar wordt het overigens ook geproduceerd. Het is dus geen Chinese troep. Het speelgoed is gemaakt voor kinderen boven de drie jaar. Dit i.v.m. kleine onderdelen en verstikkingsgevaar. Vanaf drie jaar onder toezicht. Een tip voor iedere ouder, schaf een houten plaat aan waar de kinderen op kunnen spelen. Zo raak je minder onderdelen kwijt en kun je het complete landschap aan paarden gemakkelijk verplaatsen. Zo is het opruimen een stuk makkelijker.