Voor elke hond wat wils met Kong!

Mijn favoriete online winkel om speeltjes voor mijn hond te kopen is med-pets.nl, want zij verkopen het merk Kong! Mijn moeder kocht altijd al speeltjes voor onze hond van Kong bij de dierenwinkel. Nu ik zelf een hond heb koop ik die speeltjes ook graag, maar dan online! Voor elk type hond heeft Kong wel een product. Ook is het een van de weinige merken die producten verkoopt voor zowel jonge honden, oude honden en wilde honden!

Alles voor de puppy:

Toen mijn hond nog een puppy was vond ik het erg moeilijk om een goed speeltje te vinden. Puppy’s hebben namelijk nog zwakke tanden, en speeltjes mogen daarom niet te hard zijn! Een gewoon oud knuffeltje werkt goed, maar die hebben vaak kralen als ogen. Die kralen kunnen honden dan weer inslikken, wat erg gevaarlijk kan zijn. Kong verkoopt nu een lijn speeltjes die speciaal voor puppy’s ontworpen is. De speeltjes zijn van zacht en flexibel rubber gemaakt, en voor wat pijnverlichting kunnen ze zelfs in de koelkast.

Ook oude honden komen aan bod:

Oude honden hebben vaak ook gebitsproblemen! Hoewel sommige honden pijn bij het kauwen hebben, zijn ze nog wel sterk. Een heel zacht speeltje zou dus uit elkaar vallen als een senior hond er op zou kauwen. Nu heeft Kong een speeltje ontworpen dat wel van hard materiaal is, maar zo flexibel zodat de hond geen pijn ervaart. Dit is een speeltje wat ik zeker ga kopen als mijn hond ouder wordt. De wildebras scheurt nu de meeste speeltjes nog kapot, maar ik wil niet dat hij later pijn heeft bij het bijten op een speeltje!

De wilde hond die alles stukbijt:

Zoals ik al aangaf is mijn hond een boefje en scheurt hij de meeste speeltjes die die krijgt binnen no-time kapot. Kong heeft gelukkig een Extreme speeltje. Mijn moeder had dit speeltje ook al voor onze hond gekocht 15 jaar geleden! Ik denk dat het Kong-speeltje het enige speeltje is in het assortiment van mijn hond dat het tot nu toe heeft overleefd! Als je hond niet zo’n wildebras is, is er ook het Classic speeltje.

Eigenlijk verkoopt Kong dus wel voor ieder type hond een speeltje, en dat maakt het ook mijn favoriete merk wat ik gelukkig online kan kopen! Want naarmate mijn hond ouder wordt, heeft hij andere behoeftes. Toch wil ik wel graag op één merk kunnen vertrouwen, en Kong is daarom het perfecte merk voor mij!