Niet zomaar een pak, maar een Onesie!

Een onesie? wat is dit nu precies? Dat is wat ik u hoor denken. U heeft er ergens vaag wel van gehoord maar u heeft nooit echt geweten wat het precies was. Lees verder in mijn blog over onesies en leer wat een onesie is en waarom u er ook een moet aanschaffen óf in ieder geval overwegen om er een aan te schaffen. Dus het eerste wat ik bespreek in dit blog is wat een onesie is, hierna zal ik in gaan op wanneer een onesie gedragen kan worden en waarom het meer een pak is voor de winter dan voor in de zomer. Verder vertel ik nog wat ik zelf heb ervaren met het dragen van een onesie!

Waarom heet het onesie?

Het heet onesie omdat het een pak gemaakt is uit één stuk materiaal. Het is afgeleidt uit de kleding voor kleine kinderen. Het heeft namelijk wat weg van een rompertje, maar dan voor tieners en volwassenen. Het materiaal is gemaakt van polyester. Dit materiaal zorgt ervoor dat een onesie heerlijk warm én comfortabel is. Het pak is comfortabel doordat het super zacht is en bestaat uit 1 stuk stof waardoor het ten allen tijden het hele lichaam bedekt. Het is om deze reden ook lekker warm. Dit is dan ook de reden dat het pak beter bestemt is voor de winter dan de zomer. De zomer is namelijk veel te warm voor een warm pak. De winter daarentegen is perfect voor een dag lekker thuis hangen op de bank met zo een lekker warm pak aan. Zo zit je er heerlijk warm bij tijdens het kijken van je lievelingsseries.

Mijn ervaringen met onesies

Ik ben van mening dat onesies de perfecte outfits zijn voor binnenshuis. Maar deze pakken zijn zeker niet in saaie kleuren te krijgen. Je hebt ze in gigantisch veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Mijn kids heb ik onesies gegeven van hun lievelingsdieren. Eentje loopt er nu bij als een olifantje en de ander als een teddybeer. Ikzelf heb een onesie van mijn favoriete superheld aangeschaft. Een mooi pak van Superman. Deze zal ik trouwens nooit buiten huis dragen. Het is een echt pak om mee op de bank te hangen en leuke series kijken. Ik heb echter wel één uitzondering. Met Carnaval heb ik het pak wel buitenshuis gedragen. Dit werd toen gewoon als normaal ondervonden. Het is namelijk een grappig pak om verkleed rond te lopen op het feest.